Professionele Dakwerker Waregem

Professionele Dakwerker Waregem

Professionele Dakwerker Waregem nodig?

Een lekkage in uw dak is een belangrijk teken dat u op zijn minst een nieuw dak of reparatie aan uw dak nodig heeft. Zelfs een klein lek kan groeien en een veel groter probleem worden, met schade aan uw eigendommen en bezittingen tot gevolg.

Een doorzakkend plafond lijkt in eerste instantie misschien niet zo’n probleem, maar het kan erop wijzen dat een lek in het dak vocht in het plafond veroorzaakt en niet is vastgesteld. Een doorhangend plafond kan worden aangeraakt met een hand of een bezemsteel: als het zacht aanvoelt of de consistentie heeft van doorweekt karton, wordt dit hoogstwaarschijnlijk veroorzaakt door overtollig vocht door een lek. Een verzakt plafond mag niet worden genegeerd totdat het lek duidelijk wordt en moet zo snel mogelijk de aandacht van een professional krijgen.

Vlekken en donkere strepen op het plafond geven aan dat er door een lekkage vocht uw plafond bereikt. Het vocht van het dak kan ook de muren bereiken en vlekken achterlaten van de bovenkant van de muur tot aan de onderkant. U ziet misschien geen duidelijke lekken, maar donkere vlekken geven aan dat er water door het dak komt en moet op lekken worden onderzocht.

Vanaf een zolder van licht locatie waar de binnenkant van het daglicht zichtbaar zijn. Dit is een duidelijk teken dat het dak beschadigd is van dakspanen ontbreken, en dat het dak waarschijnlijk lekt. Het dak moet worden vervangen van gerepareerd bij elke indicatie dat er licht door het dak naar de binnenkant van het huis van bedrijf komt.

Is uw dak ouder dan 20 jaar, dan is uw woning toe aan een dakrenovatie. Als u het huis heeft gekocht zonder te weten wanneer het dak is vervangen, is de kans groot dat uw buren hun dak met een vergelijkbare frequentie zullen vervangen. Wacht niet tot uw dak het begeeft en er lekkages ontstaan. Laat het onderzoeken om te bepalen wanneer vervanging nodig kan zijn.

Dakwerker Waregem
Anzegemseweg 76, 8790 Waregem
info@dakwerkerwaregem.be

https://goo.gl/maps/1PmXzLA2iB73UWsD9

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *