Professionele Dakwerken Pittem

Professionele Dakwerken Pittem

Bij https://dakwerkenpittem.be/ kan je ook terecht voor hellende daken. De moderne tijd heeft een herziening gezien van traditionele dakbedekkingen waarbij functionaliteit voorop stond. Esthetiek is nu een even belangrijke factor bij het ontwerpen of renoveren van een woning. Een kenmerk dat bijna alle woningtypes gemeen hebben, is een schuin dak.

Dit komt door de functionaliteit en het feit dat deze dakvorm geen ophoping van water en vuil toelaat. Een hellend dak dat bedekt is met leemdakpannen beschermt tegen het binnendringen van vocht bij blootstelling aan wind en slecht weer. Deze beschermende functie wordt bereikt door de uitstekende vergrendeling in dakpannen van klei.

In tegenstelling tot platte daken zijn hellende daken zichtbaar vanaf de grond, waardoor architecten en huiseigenaren een extra manier hebben om zich uit te drukken. Hellende daken zijn er in verschillende maten en vormen en kunnen worden bedekt met allerlei soorten tegels.

Het gemiddelde hellende dak van asfaltshingles heeft een levensduur van 20 tot 50 jaar, afhankelijk van de shingles en het dakbedekkingsmateriaal dat u kiest. Afgezien van een metalen hellend dak, is dit de dakbedekking die het langst meegaat.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *