Dakwerken Wingene adviseert en helpt met diverse Dakwerken

Dakwerken Wingene adviseert en helpt met diverse Dakwerken

Dakwerken Wingene is al verschillende jaren actief in de daksector.

Dakbedekking over een bestaand dak wordt ook wel reroofing of een overlay genoemd. Het is het proces waarbij dakdekkers een nieuw dak over uw bestaande dak installeren, d.w.z. een nieuwe laag shingles toevoegen, wat betekent dat er geen scheuren van het oude dak zijn. Het is belangrijk om te weten dat dit proces slechts één keer kan worden gedaan, omdat u slechts twee lagen shingles op uw dak kunt hebben.

Dakvervanging is het proces van het installeren van een volledig nieuw dak waarbij het oude wordt afgescheurd. Dakdekkers scheuren alles eraf, tot aan het dek van het dak, en beginnen in feite helemaal opnieuw met het nieuwe dak, van het plaatsen van viltpapier tot het installeren van shingles. Omdat bij een dakvervanging alles eraf moet worden gescheurd, kan het op elk dak, ongeacht het aantal shingle-lagen – ze worden in ieder geval allemaal verwijderd.

Dak vervangen kost veel meer tijd en arbeid en is daarom duurder dan dakrenovatie. Als een dak geen onderliggende problemen heeft, als het oud is en gewoon zijn functie verliest, kan dakrenovatie een betere oplossing zijn, omdat het veel minder werk aan uw huis met zich meebrengt en ook minder geld.

Wanneer uw dak begint te bezwijken, maar het is over het algemeen in een goede staat, dan is een dakrenovatie wellicht de beste keuze voor u. Wat betekent het om een ​​dak te hebben dat het begeeft maar nog in relatief goede staat is? Het betekent dat uw dak misschien aan het einde van zijn levensduur is, maar dat de onderliggende structuren en bekleding in een over het algemeen goede staat zijn. Uw gordelroos kan korrels verliezen en zijn versleten door leeftijd of weer, maar ze veroorzaken geen lekken, ze krullen niet of ontbreken. Dit zijn allemaal goede aanleg voor het installeren van een nieuwe laag dakspanen over de bestaande.

Door nog een kwaliteitslaag shingles op uw dak toe te voegen, voegt u eigenlijk nog een beschermende laag toe aan uw dak. Dit zal, samen met de ondervloer, het dakterras en de originele laag dakspanen, fungeren als gecombineerde bescherming tegen schade en voorkomen dat er lekkages in uw huis komen. Wij zien deze laag als een upgrade, of zelfs een verjonging van uw dak, die uw lekbescherming een boost geeft. Het zal verder helpen om het water van uw dak naar uw goten en regenpijpen te leiden, waardoor het probleem van poolvorming wordt voorkomen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *