Dakwerken Wielsbeke staat klaar voor je dakrenovaties

Dakwerken Wielsbeke staat klaar voor je dakrenovaties

De typische levensduur van daken varieert van 20 jaar tot 50 jaar, afhankelijk van de gebruikte materialen. Bij Dakwerken Wielsbeke ben je aan het juiste adres voor je dakwerken.

Zorgen voor de conditie van uw dak betekent ook zorgen voor de maximale bescherming van uw huis. Hierbij is het belangrijk om te bepalen wanneer uw dak aan vervanging toe is. Hier zijn 7 waarschuwingssignalen dat u mogelijk een nieuw dak nodig heeft.

Verouderd dak

De eerste indicatie dat u uw dak door een nieuw moet vervangen, is de leeftijd. Is uw composietdak al meer dan twee decennia geplaatst? Dan is het misschien tijd om het te laten vervangen, vooral als het over meerdere lagen is geïnstalleerd.

Krullende gordelroos

Door de wisselende weersomstandigheden en hevige stormen zullen na verloop van tijd de shingles op het dak gaan krullen en knikken. Het wordt ook zichtbaar naarmate de toestand verslechtert. Hoewel u het goed kunt maken door het te repareren, zal de schade nooit ongedaan worden gemaakt, vooral als uw dak ook zijn levensduur nadert. Het is beter om het te laten vervangen dan te gokken op een dak dat in de toekomst duurdere schade kan veroorzaken.

Ontbrekende gordelroos

Een ander waarschuwingsbord dat aangeeft dat uw dak aan vervanging toe is, zijn de ontbrekende shingles. Controleer uw dak na een harde wind of zware storm, let op de shingles en kijk of deze ontbreken. Als u ontbrekende dakspanen opmerkt, bel dan onmiddellijk een professionele dakreparatieservice om de staat van uw dak te beoordelen en het is tijd om te beslissen voor vervanging.

Kiezelkorrels in de goot

Terwijl je toch bezig bent, kun je net zo goed controleren op grindkorrels, want het is een ander teken dat je een nieuw dak nodig hebt. Gordelroos die beschadigd of versleten is, heeft de neiging om snel korrels af te werpen. Controleer uw dakgoot en regenpijpen; als u grindkorrels ziet ophopen, kan het rationeel zijn om een ​​nieuw dak te hebben.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *