Circulair bouwen door middel van Staalframebouw in België

Circulair bouwen door middel van Staalframebouw in België

Ben je op zoek naar Staalframebouw? Bent U een bouwheer die open staat voor een innovatieve bouwmethode? Heeft U interesse in circulaire bouwmaterialen? Bent U eerder iemand die wil dat uw woning zo weinig mogelijk energie verbruikt en aan de huidige regelgeving voldoet? Of kreeg U slecht nieuws ivm het sonderingsverslag van uw bouwgrond? Aarzel dan niet om een vrijblijvend gesprek aan te vragen met onze bouwadviseurs. Zij leggen jou in een persoonlijk gesprek de voordelen uit van deze bouwmethode.

Ook als eigenaar van een bestaande woning of appartementsgebouw kan U beroep doen op ons. Het Porbel Steel Frame Systeem kan gemakkelijk op een bestaande infrastructuur gebouwd worden. Eén of meerder bouwlagen toevoegen aan jouw huidig gebouw zijn één van de vele voordelen met dit systeem.

Alle profielen worden gefabriceerd op de juiste lengte en komen tot stand zonder meten, slijpen of boren. Onze productiepartner beschikt over technologische machines waardoor er geen materiaal verloren gaat in dit proces. De profielen worden vervaardigd uit staal van topkwaliteit (Magnelis® S350GD) waarna ze de verschillende stijlen verbinden worden d.m.v. klinknagels, schroeven en bouten. Dit alles is gekeurd volgens de DIN-normen en vormen uiteindelijk de Light Steel Wanden.

Meer info kan je terug vinden op de website van Staalframebouw Porbel Steel Frame uit Merelbeke.


Porbel Steel Frame Staalframebouw
Van Goethemstraat 478
9820 Merelbeke
09 232 46 00
https://www.porbelsteelframe.be
https://g.page/r/CRiorVZ6T7ZwEAE

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *